Svet
10 ogledov

Mubarakovo ženo zadel infarkt

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Mubarakova žena je doživela srčni infarkt. Zdravstveno stanje obeh zakoncev se je v zadnjem mesecu očitno precej poslabšalo.

Suzanne Mubarak, žena odstavljenega egiptovskega predsednika Hosnija Mubaraka, je doživela srčni infarkt. 70-letnica je trenutno na intenzivni terapiji v Šarm el Šejku, njeno zdravstveno stanje pa je po poročanju BBC-ja stabilno.

Le dan pred tem so oblasti za zakonca Mubarak odredile 15-dnevni pripor, v sklopu katerega bi morala Suzanne v zapor v Al Anatir. Par sicer sumijo zlorabe položaja za osebno bogatenje.

Njen soprog, 82-letni Hosni Mubarak, je trenutno v hišnem priporu v bolnišnici v Šarm el Šejku ob Rdečem morju. Tudi njega naj bi zadela kap v času prvega zaslišanja aprila, zato nad njim zdaj bedi okrepljena zdravniška ekipa. Suzanne je bila sicer ves čas poleg njega, odkar se mu je zdravstveno stanje poslabšalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.