Svet
3979 ogledov

Muskova objava: Putina bi se lotil z levico

Elon Musk Epa
Na nenavadno Muskovo potezo se je odzval Putinov prijatelj.

Čečenski voditelj in Putinov prijatelj Ramzan Kadirov je odgovoril na poziv najbogatejšega Zemljana Elona Muska dan zatem, ko je tehnološki milijarder na Twitterju izzval ruskega predsednika Vladimirja Putina na dvoboj.

Ustanovitelj podjetij SpaceX in Tesla Elon Musk je javno delil posnetek zaslona Kadirove objave, v katerem ga je čečenski vodja označil za "ženstvenega" in dejal, da mora "napihniti mišice, da bi se iz nežne ženstvene Elone spremenil v brutalnega Elona."

''Elona Musk''

Kadirov je objavo na Telegramu zapisal dan zatem, ko je Musk izzval Putina na dvoboj, da bi ustavil vojno v Ukrajini. Najbogatejši Zemljan se je na besede odzval tako, da je dan po Kadirovem zapisu spremenil svoje prikazno ime na Twitterju v ''Elona Musk''.

Kadirov je glede izzivanja Putina Musku svetoval, naj svoje moči ne primerja s Putinovo. "Vladimir Vladimirovič bo videti nešportno, ko bo premagal vas, veliko šibkejšega nasprotnika," je dejal. Predlagal je še, da bi se Musk lahko pripravil na boj na Ruski univerzi specialnih sil in Kadirovem Akhmat MMA klubu v Čečeniji. "Iz Čečenske republike se boš vrnil kot popolnoma druga oseba Elon, torej Elona," je še zapisal Ramzan Kadirov.

Musk je z izzivanjem nadaljeval, se zahvalil za ponudbo in zapisal, da bi mu ''tako odličen trening dal preveliko prednost. Če se (Putin) boji bojevanja, se bom strinjal, da bom uporabil samo levo roko, pa nisem niti levičar," je dodal in se podpisal kot "Elona''.

Musk je sicer že v prejšnjih dnevih izrazil podporo Ukrajini in ji poslal satelite Starlink za zagotavljanje internetnih storitev.

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 1
  • zdrej 11:49 16.marec 2022.

    Od kdaj pa se satelite pošilja v državo? Sem mislil, da je poslal v državo opremo za odjemalce, pa satelite mogoče kaj razporedil, da v Ukrajini lepše deluje vse skupaj.