Svet
3694 ogledov

Na begu se je zaletel, dva otroka zaklenil v avto in pobegnil

Beg pred policijo 24sata
Z otrokoma v avtu bežal pred policijo, se zaletel, nato pa zbežal, otroka pa zaklenil v avto

"Slišal sem škripanje gum in trk, ko sem pogledal skozi okno sem videl policijo in svoj avto pod balkonom," je za 24sata povedal lastnik toyote, v katero se je najprej zaletel ubežnik.

Okrog devetih zvečer je s črnim BMW-jem v zagrebški Dubravi bežal pred policijo, ki je bila po neuradnih informacijah na intervenciji zaradi družinskega nasilja. V avtu sta bila dva otroka, deček in deklica. Zaradi velike hitrosti je izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v štiri avtomobile, na srečo ni bilo mimoidočih. Voznik je nato pobegnil iz vozila, otroka pa zaklenil v avto.

"Nismo mogli verjeti. Deček je kričal na ves glas, bil je popolnoma iz sebe. Sosedje so ga tolažili, dokler niso prišli reševalci," je povedal šokirani lastnik toyote, ki jo je odneslo v škodo, to v fiat, fiat pa v mazdo. Otroka na srečo nista bila poškodovana, le deklica je utrpela udarec v roko.

Voznik je po trditvah očividcev pobegnil in ga menda še niso našli.

Zagrebška policija ni doslej razkrila nobenih podrobnosti, potrdili so le, da so bili zvečer na intervenciji v Dubravi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.