Svet
24068 ogledov

Na dopustu na Hrvaškem prejeli nenavadno darilo. Policisti šokirani

Avstrijska policija EPA
Nemška družina je med počitnicami na Hrvaškem prejela nenavadno darilo.

Nemška družina, ki se je pred dnevi vračala z dopusta na Hrvaškem, je v Avstriji naletela na težave zaradi nenavadnega darila, ki ga je prejela na dopustu.

Kot je sporočila policija iz Salzburga, je nemška družina na Hrvaškem v dar prejela jagenjčka. Družina je nenavadno darilo sprejela in se odpravila proti Berlinu. V četrtek so imeli na poti domov postanek v Avstriji.

Tako so policisti v večernih urah prejeli prijavo, da se na Schwartzstrasse v avtu nahaja jagnje, ki glasno joka. Takoj je posredovala policija. Jagenjček je bil na zadnjem sedežu, družina mu je pustila malce odprto okno, naredili so mu tudi posteljico in dodali nekaj sena. Lastnik je bil, so sporočili policisti, v bližnjem lutkovnem gledališču, varstvo jagenjčka pa je zaupal natakarici v bližnjem gostinskem lokalu.

Policisti so po zaslišanju ugotovili, da se je družina odločila ljubko jagnje prepeljati iz Hrvaške na svojo kmetijo. Pravijo, da s transportom ni bilo težav in je jagenjček mirno potoval v svoji posteljici, med otroki, ki so ga držali med vožnjo.

policija Izredni nadzor Gorenjska Nadzor nad preiskavo očitkov o spolnem napadu na mladoletnico Umor v Bosni Tik pred poroko Svet Trojni morilec načrtoval potovanje v Nemčijo in poroko z drugo

Jagenjček z imenom Chili je sicer moral v karanteno in bo tam ostal štiri tedne. Veterinarska služba ga je predala organizaciji za zaščito živali, ki bo poskrbela, da bodo žival pregledali. Ko bo izolacije konec, se bo Nemec lahko vrnil in ga odpeljal v Berlin.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 13:59 21.avgust 2023.

    A res morate smetit z najbolj nagravžnimi reklamami ? Kaj res nimate malo estetike in humorja v sebi ? Zakaj se greste nekaj, čemur niste dorasli ?

  • Ender3 23:50 19.avgust 2023.

    Povsod samo birokracija!

  • žurnalWTF 22:01 19.avgust 2023.

    Mislim da bom moral nehat gledat Žurnal... enostavno ne prenesem več vseh teh šokov