Svet
11142 ogledov

Na letalu Ryanaira: Vrzite to "grdo črno nesnago" z letala!

Ljudje po spletu grozijo z bojkotom Ryanairovih letal, ker osebje z enega od poletov ni odstranilo potnika, ki je z zmerljivkami napadel žensko ob sebi.

Po spletu se je razširil video posnetek moškega, ki na letalu Ryanaira na poti iz Barcelone v London, žensko poleg sebe zmerja z "grdo črno nesnago".

Prepir se je vnel, ker se gospa ni dovolj hitro umaknila gospodu, da je ta lahko prišel do svojega sedeža ob oknu.

Moški nato začne kričati in zmerjati, ne pomaga niti to, da mu povedo, da je gospa invalid: "Briga me, če je invalid, če ji rečem, naj se umakne, se mora umakniti!"

Stevard nato gospo vpraša, ali bi se morda želela presesti, in sprejme povabilo, da bi se usedla bližje svoji družini, ki je bila prav tako na letalu. Ker moški še kar ne neha zmerjati, mu gospa odgovori, da zaudarja in bi se moral umiti. "Če ne greš sama, te bom na drug sedež porinil jaz," nato zagrozi moški in doda: "In nikar mi ne govori v tujih jezikih, nora grda krava!"

Eden od potnikov na sosednjih sedežih nato poseže v prepir, češ, naj moški ne bo nasilen in naj se umiri. A se ne dovoli prepričati: S to grdo črno barabo bom počel, kar bom želel.

Kabinsko osebje gospodu pove, da je zelo nesramen in da Ryanair ne tolerira takšnega obnašanja, nekatere potnike pa je slišati, kako pozivajo, naj ga odstranijo z letala.

Kljub temu mu dovolijo ostati na letalu.

Video posnetek je vznemiril tudi nekatere politike, ki so se odzvali na družabnih omrežjih. Morali bi ga odstraniti z letala in predati v roke policiji, je denimo zapisal poslanec laburistov Karl Turner.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • kapibara 11:54 22.oktober 2018.

    A se temu reče domoljubje..