Svet
5474 ogledov

Na odpad vrgli poln kontejner kruha

Kruh v kontejnerju Facebook
"Tako pri nas ravnamo s hrano. Fuj! Sram me je, da živim v takem mestu," je pod objavo polnega kontejnerja z odpadnim kruhom zapisala avtorica fotografije na Facebooka.

"Nesprejemljivo je, da se na hrvaškem s kruhom ravna tako kot s kakšni drugim odpatdkom. To ni človeško." "Neverjetno je, da nekdo v kontejner za smeti vrže nekaj sto štruc kruha, medtem ko je na Hrvaškem toliko lačnih," sta le dva v vrsti številnih komentarjev, ki jih je fotografija izzvala.

 

Dragi moji sugrađani, trgovci, ugostitelji i vlasnici pekara...ovo je slika našeg grada u 15h u kišnu subotu na našoj tr...

Posted by Sandra Stimac on Sunday, January 10, 2016

 

Ta je nastala v soboto popoldne na reški tržnici v središču mesta. Kontejner je bil natrpan s kruhom, ta pa prepojen z dežjem.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • pisava 18:50 12.januar 2016.

    Včasih so lahko kmetje za mali denar pobrali star krih za živali. Danes je ta kurčeva inšpekcija tako zajebana, da mora kruh na odpad, za gnoj. Bajne zasluške si delijo pridelovalci gnoja. Recimo biotera, firma ki pobira pomije po ...prikaži več gostilnah je že ena od takih zasluškarjev.

  • jnovak 10:15 12.januar 2016.

    Take stvari se bodo vedno dogajale, dokler os pravila taka. Namreč, že zdaj imajo nekateri trgovci probleme, da prodajo "včerajšnjo" robo zaradi sanitarne in drugih inšpekcij. Potem pa v primeru da osebi daš jogurt ali karkoli drugega kateremu je za ...prikaži več 2 dni potekel rok, in se 1 od 5000 res kaj zastrupi imaš take probleme da je joj. Zato pa se noben trgovec negre tega.... V siriji pa spet ni tako hudo, če imajo prvo ligo v fuzbalu, in se tekme igrajo redno...

  • frenky 10:10 12.januar 2016.

    Ne veš ti,ne vedo oni!