Svet
12817 ogledov

Na plaži tujec napadel mamo z otrokom

Hrvaška plaža 19. Hrvaška
Do incidenta je prišlo nedaleč stran od Pulja.

Na plaži Štinjan pri Pulju je v ponedeljek popoldne prišlo do neljubega dogodka, ko je mamo z otrokom napadla skupina tujcev. Mama jih je pred tem prosila, naj psu ne pustijo, da razmetava stvari po plaži, piše portal Večernji list.

Ženska je bila na plaži skupaj s svojim leto in pol starim otrokom ter svojo mamo. Opazila je, da se plaži približuje skpina ljudi na čolnu; začeli so se izkrcavati, najprej pa je na plažo prišel pes, ki je začel brskati po stvareh kopalcev.

Ženska je skupino na čolnu prosila, da popazijo na svojega psa v hrvaškem jeziku, nato pa prošnjo ponovila še v angleščini.  

Očitno jih je s tem precej razburila, najprej je nanjo začela kričati ženska, ki je držala psa, nato pa še moški, ki ga je pri tem fotografirala. "Kričal je name in se mi približeval obrazu. Držala sem otroka, ki je prestrašeno jokal. Povedala sem, da bom poklicala policijo, on pa se je postavil v pozo, da ga fotografiram. Nikakor ga nisem mogla pregnati, zato smo se z mamo in otrokom umaknili mi. Odšle smo proti avtomobilu, moški pa za nami. Grozil nam je, bil je vidno alkoholiziran, morda celo pod vplivom česa drugega," izpoved mame povzema Večernji list.

Policija je na mesto dogodka prišla čez 45 minut, tujce je le popisala. "Mislim, da jim tudi alkotesta niso opravili. najbolj me pri celi zgodbi boli to, da nihče ni reagiral. Vsi so samo opazovali njegovo kričanje name, nihče ni posredoval, da bi stvari umiril, recimo. Natakarji v lokalu, v katerem je skupina naročala pijačo, niso storili ničesar."

Strunjan plaža Strunjan Slovenija Po kopanju ostala brez dveh tisočakov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • satir 14:33 02.avgust 2018.

    kdo je bil tujec, turistka ali pijani objestni voznik čolna. Po navadi je na hrvaškem tujec tisti, ki ima manj denarja, kdor ga ma pa več pa se obnaša kot da je vse njegovo.... poznamo tudi pri nas... črni mercedezi, ...prikaži več audiji in bmwji lahko parkirajo počez na avtocesti in gredo na kafe... pa ne bo blizu ne policaja ne redarja... če pa maš kakšno podrtijo za jurja, dobiš pa kazen za napačno parkiranje tudi ko mamo z berglami skipaš iz avta pred blokom in greš takoj naprej...

  • perhan63 18:02 01.avgust 2018.

    katastrofa od ćlanka..