Svet
55 ogledov

Na stotine inšpektorjev nad zabave vzdolž hrvaške obale

severina Instagram
Ob obisku davčnih inšpektorjev v enem dnevi izdali za 150 odstotkov več računov. Država tokrat nad zabave, festivale in estradnike

Po poročanju hrvaškega Jutranjega lista se je ob pregledovanju blagajn in nadziranju računov v zloglasih Zrčah na Pagu promet kar naenkrat drastično povečal -  za 150 ostotkov in to v enem dnevu.

Stojijo ob blagajnah

Hrvaško finančno ministrstvo namerava v v tem poletju na svojo obalo poslati na stotine dacarjev in carinikov, ki se bodo poleg tako imenovanih partyev, kakršne imajo na Pagu, lotili še številnih diskotek in festivalov, ki v teh dneh ravno tako na veliko odpirajo svoja vrata.

 Država si že mane roke

"Sporočilo je jasno. Država goljufanja pri izdajanju računov, utaje davka torej, ne bo več tolerirala", so zapisali v Jutranjem listu. In to se jim še kako izplača. Na prireditvah, katerih dnevni promet je redko nižji od 100. 000 evrov in ki so v zadnjem tednu potekale vzdolž obale, pa tudi v notranjosti, se je število izdanih računov, glede na dan poprej, povečalo tudi za dvesto odstotkov..

Tudi nad Severino in Jeleno Rozga

Priložnost za dober zaslužek doma imajo v teh dneh tudi tamkajšnji estradniki in estradnice. Zaradi "številnih opozoril o poslovanju“, se bodo dacarji lotili tudi naprimer Severine, ene od zvezd, ki veliko svojega dohodka ustvari tudi v tujini.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Papaja Popi 08:35 11.julij 2015.

    Da bi le pri nas dacarji bili tako uspešni.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:27 11.julij 2015.

    No pa imamo rešitev za takojšnje 150% povečanje gospodarstva.

  • kapibara 21:13 10.julij 2015.

    Naj si ogledajo njen "ukradeni" pornič+ očke .. pa naj se lotijo prrgleda še česa drugege...