Svet
5 ogledov

Na vlaku v Londonu izbruhnil požar

vlak, požar, London Youtube
V središču Londona na vlaku, ki je bil na poti do letališča Gatwick, izbruhnil požar. Evakuirali osrednjo železniško postajo Victoria.

Zaradi požara na vlaku so iz varnostnih razlogov evakuirali osrednjo železniško postajo Victoria. Požar je izbruhnil ob jutranji prometni konici na vlaku, ki je bil na poti do letališča Gatwick, so sporočili iz družbe Southeastern Trains, ki je upravitelj vlaka Gatwick Express.

Zaradi ognja je prišlo do motenj v jutranjem prometu, železniški promet pa se je začasno ustavil. Kmalu zatem so železniško postajo znova odprli.

Priče so navajale, da so opazile majhen požar, ki so ga nato hitro pogasili.

Gatwick Expres je najhitrejša in najpomembnejša povezava z drugim največjim londonskim letališčem.

Dan prej strmoglavil helikopter

Dan prej je v bližini postaje Victoria južno od reke Temze ravno tako v času jutranje prometne konice helikopter trčil v žerjav, eksplodiral in strmoglavil na cesto. Pri tem sta umrla pilot in človek na tleh, ranjenih je bilo najmanj 12 ljudi. Zaradi tega so za več ur zaprli tamkajšnjo postajo podzemne železnice Vauxhall in železniško postajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.