Svet
23 ogledov

Na ženino spogledovanje ga je opozoril neznanec

SMS dopisovanje Facebook
Želel si je v miru ogledati tekmo, pri tem pa je padel v središče drame poročenega para. Zgodba je dosegla veliko viralo na Facebooku, kjer je razdelila komentatorje.

Neimenovan moški, ki ima na Facebooku osebni profil kot “Lye” je na družabnem omrežjuopisal svojo izkušnjo s tekme. Sedel je za nosečo ženo in njenim možem. Nosečnica se je ves čas tekme na skrivaj preko sms sporočil dopisovala z drugim moškim. Napisala mu je več romantičnih sporočil, med drugim tudi, da komaj čaka, da preživi dan z njim.

To je opazovalca tako razbesnelo, da se je odločil moškega opozoriti na ženino sms spogledovanje. Na košček papirja mu je napisal: “Stari, ne poznam te in ti ne poznaš mene. Preveri mobitel svoje punce. Dopisovala se je z Jasonom in mu napisala, da si želi biti z njim ves dan. Pazi se! Želim ti vse dobro in vesel dan zahvalnosti.

Košček papirja mu je po koncu tekme predal in izginil. Zgodbo je opisal na svojem Facebook profilu, kjer je doživel nepričakovan odziv. Odzivajo se številni komentatirji, ki so razdeljeni; medtem ko mu nekateri čestitajo in mu izražajo podporo, ga drugi kritizirajo, češ da nima nobene pravice vmešavanja v tuja življenja. Zgodbo so povzeli tudi številni ameriški mediji. 

Komentarjev 9
  • Igor Đukanović 12:41 12.december 2014.

    Razmišljam, da bi se preselil v Saudi Arabijo. Tam ženo plačaš in potem so vsa moraliziranja, ki jih poslušam na slovenskem Valu 202, smiselna. A je kdo sploh pogledal na drugo stran kovanca? Koliko idiotov (da jim jebem oca ustaškog) ...prikaži večog) naredi otroke ženskam, ki jih sploh ne ljubijo. In pogosto takšni zakoni razpadejo že med nosečnostjo ženske, ki finančno ne zmore sama skrbeti za bodočega otroka. Če je tip nosečnico peljal na tekmo(???), ki jo je očitno "silno zanimala", bi prej pomislil na ta scenarij kot na premeteno izkoriščevalko. In "žvižgač"? ;) Tudi v Sloveniji zelo primanjkuje jang (moške) energije. Ni tipu pogledal v oči in mu vse povedal, pač pa zašpecal in pobegnil. Junaška pomoč pri reševanju težav drugih ljudi - ni kaj.

  • svašta 12:30 12.december 2014.

    ne varam ;)

  • Lavdan 11:59 12.december 2014.

    Ali bi ti hotel, da tvoji povedo, da jo ti varaš.