Svet
12 ogledov

Na zmenku jo je pretepel in posilil

brskanje po spletu Shutterstock
Pri navezovanju stikov prek spletnih posredovalnic je treba biti precej pazljiv. Dovolj zgovoren je primer iz Velike Britanije, kjer je 26-letni moški pretepel in posilil 27-letno Britanko, ker ga na zmenku ni hotela poljubiti.

Peter Ramsey je 27-letnico pretepel do nerazpoznavnosti na prvem zmenku, in sicer le štiri dni zatem, ko sta se lani spoznala na spletni strani plentyoffish.com.

Sodišče je 26-letnika konec avgusta lani spoznalo za krivega posilstva, povzročitve hujših telesnih poškodb in kraje po napadu. Ramsey je namreč 27-letnici povzročil 21 različnih poškodb, med drugim ji je razbil tudi sprednje zobe. Zaradi hudih poškodb bi ženska lahko, če ne bi hitro prišla prva pomoč, umrla na kraju dogodka.

Britanska policija vse uporabnike in uporabnice podobnih spletnih strani opozarja, naj bodo pazljivi pri navezovanju stikov z neznanci. "Ramsey je predstavljal potencialno grožnjo drugim ženskam na tej spletni strani, ki jo je uporabljal več let," je dejal policist Richard Huggins, poroča The Telegraph.

"Na prvi pogled zelo prijazen moški"

Napadena ženska je na sodišču povedala, da je Ramseyja spoznala na spletni strani plentyoffish.com, ki obljublja, da lahko na njej uporabniki najdejo toliko partnerjev kot na nobeni drugi strani. "Na prvi pogled je bil zelo prijazen moški. Zmenek se je zelo dobro razvijal. Mislila sem, da imava veliko skupnega," je dejala.

Zvečer sta se tako najprej dobila na pijači in se nato odpravila na večerjo. Ko pa mu pred vhodom v svoje stanovanje ni hotela dati poljuba, se je, kot je dejala, Ramseyju zmešalo.

Najprej jo je pretepel, nato posilil in še okradel

Preden je obležala na tleh, jo je tako večkrat močno udaril v obraz. Z rokami ji je zakrival usta, tako da ni mogla kričati in tako opozoriti drugih stanovalcev. Nato jo je posilil, ji ukradel torbico ter pobegnil. "Mislila sem, da bom umrla," je dejala. Rešila jo je njena mati, ki je slišala njene krike.

Klical jo je že naslednji dan

Naslednji dan je Ramsey 27-letnico večkrat poskušal priklicati in ji na telefonski tajnici pustil sporočilo, v katerem se ji je opravičil in priznal, da ni ravnal prav.

Teden dni kasneje je bil zahvaljujoč DNK-dokazom in posnetkom nadzornih kamer že aretiran. Policiji je takrat zatrjeval, da je bil seks sporazumen in da je žensko napadel drug moški.

Med sojenjem je povedal, da se je sestal z več ženskami in da njih ni bilo treba posiliti, ker je lahko dobil vsako, ki jo je želel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.