Svet
335 ogledov

Nad dekletom se je spolno izživljal

tijana juric 24sata
Srbski policiji je uspelo sestaviti vse koščke v mozaiku tragičnega umora 15-letne Tijane Jurić.

Po poročanju srbskih medijev se je 34-letni Dragan Đurić nad nesrečnim dekletom spolno izživljal, preden jo je umoril. Tijano naj bi zbil z avtomobilom in jo nato najmanj desetkrat udaril, da se je onesvestila. Nezavestno je dal v avtomobil in se odpeljal iz Bajmoka.

Tijana je med vožnjo prišla k zavesti in se poskusila rešiti iz avtomobila ter svojega napadalca prosila, naj jo spusti. Đurić je ustavil avtomobil in dekle izvlekel na bližnji travnik, kjer jo je slekel in jo spolno zlorabil. Dekle je ves čas klicalo na pomoč in prosilo napadalca, da jo spusti. Slednji pa je pograbil majico, ki jo je imela okoli pasu in jo z njo zadavil. 

Mrtvemu dekletu je slekel oblačila in jo posedel na sprednji sedež avtomobila. Odpeljal je proti Somboru, a sredi poti ustavil in truplo prestavil na zadnje sedeže. Tijanino truplo je, preden se je vrnil v Sombor, odložil v leseni hišici in pokril s kartonom. V Somborju je v kavarni spil kavo in vodo ter nato v kitajski trgovini kupil največjo torbo in lopato. 

Nato se je vrnil na mesto, kjer je pustil truplo in ga odvrgel v obstoječo luknjo. Ker je ni mogel v celoti skriti, je iz avtomobila prinesel zemljo za rože, s katero je prekril telom.

Đurić se je nato odpeljal v Sombor, odvrgel Tijanine stvari v smeti in nadaljeval pot proti Zrenjaninu. Med potjo je odvrgel še dekličin telefon, ki je bil na zadnjem sedežu avtomobila. 

Komentarjev 6
  • Avatar Syn
    Syn 13:13 09.avgust 2014.

    Osebno imam prijatelja ki je varnostnik v zaporih in ti lahko povem da ni uporabnik maresem napisal nič kar ni res. Slovenski zapori so res hoteli, kjer imajo zaporniki skoraj večje pravice kot varnostniki. V zaporu mora vladat zakon močnejšega ...prikaži več - t.j. zakon zapora. Pravi zapori so v Turčiji in v Rusiji. Tam zapornik "nema pravo glasanja" bi rekli naši južni sosedi. :)

  • slajan 10:11 09.avgust 2014.

    Ni naključje, da je morilec mesar. Večina morilcev se je najprej izživljala nad živalmi.

  • Branidom 09:09 09.avgust 2014.

    V Srbiji bo dobil pravično kazen.