Svet
7031 ogledov

Video: "Naenkrat je začelo goreti, voznik je ustavil, mi pa smo reševali glave"

Priče pojasnjujejo, da se je avtobus vžgal, ker je puščalo gorivo, ki je v nekem trenutku zagorelo.

Avtobus z osiješkimi registrskimi tablicami je v nedeljo dopoldan na avtocesti blizu izhoda za beograjsko letališče Nikola Tesla povsem zgorel. Ogenj so pogasile tri gasilske ekipe.

Preplašeni potniki so stali ob cesti in gledali ogenj. Vse, kar je ostalo v avtobusu, je zgorelo. Nismo pa videli poškodovanih, je za srbski Blic povedal eden od očividcev.

Potniki so policiji pojasnili, da se je vse zgodilo v nekaj trenutkih.

Avtobus je naenkrat začel goreti in nastala je panika. Voznik je ustavil, potniki pa smo v strahu zbežali stran od vozila, je za Blic povedala ena od potnic.

Avtobus ni vozil na redni linij, pač pa je bil pol večinoma starejših ljudi, ki so se odpravljali na srečanje Slavoncev v Zemun. Prva postaja na njihovi poti bi morala biti katoliška cerkev v Zemunu.

Šli smo na enodnevni izlet, zato na srečo nismo imeli veliko prtljage v prtljažniku, so še povedali potniki.

Srbska policija je sporočila, da je bilo na avtobusu 50 potnikov. Potrdili so, da poškodovanih ni, preiskava dogodka pa še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • asmas1965 18:21 03.junij 2018.

    ma koga boli kita za te hrčke,pa tista bajsa kao novinarka boli me če je mrknila "Z24.SI" NAJ SE PREIMENUJE V " Z24.HR".Idioti pisunski napište raj kaj se dogaja po SLOVENIJI ne pa po hrčkovini