Svet
14 ogledov

Nagec na Buckinghamski palači

Nagec Youtube
Videoposnetek si je ogledalo že prek milijon internetnih uporabnikov.

Na spletu je zaokrožil videoposnetek, na katerem nagec pleza po pročelju Buckinghamske palače. Na posnetku sta dva turista, ki si ogledujeta menjavo straže pred domovanjem britanske kraljeve družine, a ko se kamera približa palači, je videti nagca, ki pleza po vrvi, narejeni iz posteljnine.

Posnetek je očitno potegavščina, saj metropolitanska policija ni zabeležila nobene prijave. V Buckinghamski palači so komentar na videoposnetek zavrnili.

Kakorkoli, posnetek je dosegel velik viralen uspeh, saj si ga je ogledalo prek milijon uporabnikov. Andreas Dahlberg, ki je posnetek objavil na spletu, se, vsaj kot je zapisano na njegovem Linkedin profilu, na spletni marketing očitno spozna.

 

Komentarjev 4
  • dragec 11:38 04.marec 2015.

    Mogoče je Janez, ki beži od Urške ???

  • URIAH HEEP 10:09 04.marec 2015.

    Ko začneš malo raziskovati tole družino se najde malo morje dokazov o pedofeliji, homoseksualnosti in satanističnih ritualih...Jaz mislim, da tole zna biti kr original, ker tile ljudje so izmeček od izmečka.Brez čustev, krivi pobojev miljonov ljudi in zasužnjevanja.<br ...prikaži več />In ljudje jih obožujejo, obožujejo svoje opresorje?!!

  • samo.jst 13:08 03.marec 2015.

    a je končno prišel k pameti ;)