Svet
7638 ogledov

Najbolj romantična zgodba v času koronavirusa

romantika instagram
Tudi v karanteni lahko spoznate ljubezen svojega življenja.

Karantena je v dobri meri oklestila pristne socialne podvige, še zlasti samski preživljajo težke čase. A tudi za to obstaja rešitev, potrebno je le nekaj inovativnosti in ustrezna oprema.

Fotograf Jeremy Cohen je s svojega stanovanja v Brooklynu na strehi sosednje stavbe opazil plešočo dekle. Pomahal ji je in ona je vrnila pozdrav. Od tu dalje je Jeremy krenil v akcijo. Dekletu je poslal dron, z njim pa tudi listek s svojo telefonsko številko in zapisom, naj mu pošlje sporočilo.

"Spogledovanje je zame težka reč, a ko si teden dni zaprt v svojem stanovanju, si želiš socialne interakcije," je svojo potezo opisal Cohen. "Moral sem poizkusiti. Očitno je delovalo, saj sem čez kakšno uro dobil SMS," je še dodal.

Na vrsti je bil drugi korak. Sledil je zmenek s Tory. Jeremy je vse skupaj na skrivaj organiziral z njeno sostanovalko, ta je na streho prinesla mizo, hrano in vino, enako je na svojem balkonu storil tudi fotograf. Po povabilu se je zmenek lahko začel.

"Zmenek je bil odličen. Glede na to, kako dolgo bo trajala ta karantena, sem v razmerju na daljavo z osebo, ki živi na drugi strani ulice. Opravičil sem se, da moram v kopalnico. Seveda mi ni bilo treba itii, a sem želel s svojimi prijatelji deliti, kako poteka zmenek," je še povedal Jeremy, ki je svoji sipatiji preko ulice še zakričal, da je čudovita.

"Kmalu bo sledil drugi zmenek. Malce je čudno zaradi pritiska, ker lahko napredek vsi opazujejo na instagramu in ga primerjajo z normalnim zmenkom. A mislim, da sem to sposoben zdržati," je dodal. Svojo romantično odisejado je sicer delil s sledilci na instagramu, o njegovem početju pa se je hitro razvedelo tudi drugod.

"Lepo je videti, da ljudje navijajo zame. A še bolj pomembno je to, da je vse skupaj dalo ljudem vero in upanje v teh težkih časih. Če vsa zgodba prinese nekaj veselja v življenja ljudi, potem sem vesel tudi sam," je zaključil fotograf iz New Yorka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind 😌

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

 

Komentarjev 2
  • kinglocteens 04:02 31.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Gallilena
    Gallilena 01:19 31.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite-- Bredhot.Com