Svet
18 ogledov

Najprej gnetel pacientko, razkrinkan pa norel

zdravnik Žurnal24 main
Italijansko javnost je šokiral video, posnet na skrivaj, na katerem doktor v ordinaciji otipava pacientko in jo očitno želi zlorabiti. Ko ga je razkrinkala televizijska ekipa, se je nanjo spravil s pestmi.

Policija v Rimu preiskuje primer doktorja medicine in njegove neobičajne medicinske prakse. Ekipa televizijske oddaje Striscia La Notizia je namreč posnela šokanten video o tem, kaj se dogaja za zidovi njegove ordinacije.

Posnetek si lahko ogledate TUKAJ (v italijanščini).

Skrita kamera je posnela, kako je doktor pacientki, ki je pristala na sodelovanje z ekipo oddaje, najprej hitel pomagati pri slačenju, nato pa jo na operacijski mizi poljubljal, se dotikal njenih prsi in genitalij. Ženska je večkrat protestirala in ga tudi odrivala, a je doktor, sicer specialist za prehranske motnje, nadaljeval s spornim "pregledom". Med drugim ji je dejal: "Od tega ne boš mogla zanositi." Kasneje ji je za pisalno mizo še namenjal poljubčke.

Izgubil razsodnost

Kasneje je ob spremstvu dveh kamer na vrata ordinacije potrkal novinar oddaje. Sprva uglajeni zdravnik je, ko je spoznal, o čem ga "prijazni" novinar v resnici sprašuje, izgubil oblast nad seboj in je ekipo s pomočjo udarcev vrgel iz stavbe. Pri tem je uničil tudi del snemalne opreme, izpuljene kable s kovinskimi nastavki pa izkoristil kot boleč bič, s katerim je nič kaj nežno lovil ekipo po ulici.

Ekipa je seveda vse vestno snemala.

Komentarjev 3
  • dd 11:39 09.junij 2012.

    O ne, Lavdan, pošteno se motiš. Čez doktorja je bilo že prej veliko enakih očitkov in pritožb, vendar brez dokazov pač nič ne dosežeš. Še posebno če si ženska. Zato so tudi na TV dobili "žrtev" da je to vse ...prikaži veče uradno posnela in so nato šli še s tv ekipo poprašat doktorja. Tako pač standardno "odkriva" razne nepravilnosti ta tv ekipa, da se potem tudi uradno kaj spremeni.

  • Lavdan 08:10 09.junij 2012.

    Nimfomanka ki so mu jo podtaknili se je zelo branila, kot je videti. Doktor ali kar že je bi jim moral razbiti gobce, ker so pod krinko vdrli v njegovo ordinacijo. Nikjer ni omenjeno, da se je katera pritožila, da ...prikaži več jo je hotel posiliti in bi morda imeli vzrok za tak postopek, pa še to z zahtevo sodišča.

  • anja.scuka 20:29 08.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **