Svet
98698 ogledov

Najstnico obšla slabost, ni ji bilo pomoči

šola šolska torba učilnica Profimedia
Štirinajstletnemu dekletu reševalci niso mogli več pomagati.

Do tragičnega dogodka je prišlo okoli 15. ure na dvorišču osnovne šole v beograjskem okrožju Zvezdara. Štirinajstletno učenko osmega razreda je nenadoma obšla slabost.

Kljub hitremu posredovanju enote nujne pomoči je deklica umrla, piše Blic. Reševalci naj bi bili na kraju 13 minut po dogodku. Deklico so eno uro oživljali, a neuspešno, piše Mondo. 

Deklica naj ne bi imela do zdaj znanih zdravstvenih težav. 

Blic navaja, da je v družbi dveh ali treh prijateljic hodila proti stavbi osnovne šole, ko se je nenadoma spotaknila in padla. Po neuradnih informacijah srbskih medijev naj bi prijateljicam rekla, da jo boli glava. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Pepe007 07:50 26.oktober 2022.

    Nič novega. To se je zgodilo mojemu sošolcu v srednji šoli. Njega so takrat v SFRJ sicer rešili, so mu pa šle sanje o vrhunski športni karieri. Življenje nima garancije v obliki števila zemeljskih let. Mogoče je danes moj zadnji ...prikaži več dan ali zadnji dan katerega od mojih bližnjih.

  • Boschtjan Zupanchich 06:57 26.oktober 2022.

    Če ni bila že cepljena z temi novimi cepivskimi strupi, ki samo strdke delajo in dodatno uničujejo žile ....

  • jozicamurn 00:11 26.oktober 2022.

    O moj Bog kaj se to dogaja zadnje čase, sožalje svojcem, mene bi pomoje pobralo ob takšni novici, niti najhujšemu sovražniku ne bi privoščila kaj takšnega. Žalost, tragedija, naj jo angeli čuvajo.