Svet
14 ogledov

Najstniki brutalno pretepli 15-letnico

dekle najstnica napad nasilje Shutterstock
Najmanj devet najstnikov se je spravilo na 15-letnico.

15-letna dijakinja, katere identiteta ni znana javnosti, je opisala grozljiv napad, ko se je nanjo spravilo najmanj devet najstnikov. Zgodilo se je v večernih urah v Filadelfiji, ko se je vračala z nogometne tekme. Napadalci so ji najprej sledili ter jo preklinjali in pljuvali. Nato so jo večkrat brcnili in udarjali s pestmi, najmanj enkrat pa je dobila udarec v glavo.

"Bilo je grozno, strah me je bilo, to je najhujši občutek na svetu," je povedala žrtev. "Najprej me je udaril, nato pa še brcnil v hrbet, nato udaril zadaj v glavo. Nisem mogla dihati, nisem se mogla premikati, nisem mogla govoriti. Samo jokala sem." Povedala je še, da sta jo udarjala najmanj dva, drugi pa so navijali in kričali: "Dajmo jo!"

V nekem trenutku so jo hoteli vreči pod kolesa avtomobila, ki je uspel pravočasno zavirati in se je komaj ustavil pred njo. "Dvignili so me in me vrgli, kot da sem vaba za ribe. Imela sem grozne bolečine." 

Ko so jo pustili na cesti, se je do doma opotekala kilometer in pol. Skrbelo jo je, da ji ne bo uspelo priti domov. Starši so jo nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima delno poškodovano pljučno krilo in druge poškodbe; 48 ur po napadu že okreva doma. Njena starša sta zgrožena. "Kaj se je moralo dogajati, je neverjetno," je povedal njen oče.

Policijska preiskava je v teku. Družina si želi, da bi napadalce prijeli in jih strpali za rešetke.

Komentarjev 4
  • zlatane 10:41 18.oktober 2013.

    mislim po imenu da si albanec. vi albanci tu v naši domovini izvajate vedno bolj nasilje, ko vaše navade vsiljujete nam. moj šef je 1 mlademu albancu rekel, da grejo on in delavci malo ven, da še njemu dekle najdejo. ...prikaži več ta je to povedal doma in so njegovi sorodniki prišli nanj, da so mu že našli ženo in so ga zaradi tega nedolžnega heca hoteli na smrt pretepsti. sodelavci so te ljudi prosili, naj ga pustijo pri miru, da se je šef samo malo šalil. niso se upali v naši državi sloveniji niti obrnit na policijo zaradi maščevanj. je to način, da se moramo vas tujcev slovenci bat v naši domovini!? a boste svoj red delali po celem svetu...a si ti omenil da bi nekoga mahnil in da te ne mara??? se čudiš, zakaj albancev in romov ne maramo???

  • Almir Lalicic 23:25 17.oktober 2013.

    najraje bi te res, potem boš vsaj imel tehten razlog, da nas ne maraš:)

  • YaKo 14:52 17.oktober 2013.

    Če jih slučajno dobijo, jih pa sodnik izpusti.