Svet
16 ogledov

Nalog za aretacijo ledene kraljice

Frozen Žurnal24 main
Ameriška policija objavila nalog za aretacijo kraljice Elze iz Ledenega kraljestva.

Policija s podeželskega mesta Harlan v ameriški zvezni državi Kentucky, ki jo je te dni prekrila debela snežna odeja, je na svojem Facebook profilu objavila nalog za aretacijo kraljice Elze iz Ledenega kraljestva.

Harlan City Police Department | Avtor: FB FB

"Osumljena je blondinka, ki so jo nazadnje videli v dolgi modri obleki in je poznana po pesmi 'Let it Go!' (Zaživim)," so zapisali v sporočilu. "Kot vidite po vremenu, je zelo nevarna. Ne poskušajte je prijeti sami."

Malo za tem je sledilo naslednje sporočilo, v katerem prebivalcem mesta sporočajo, da "naj vsem šalam navkljub vzamejo vremenske okoliščine resno in naj bodo previdni".

Sporočilo so povzeli številni ameriški in svetovni mediji, česar lokalna policija ob objavi ni pričakovala.

Mestece je prekrilo več deset centimetrov snega, vremenoslovci pa napovedujejo še novo sneženje. Prebivalcem severovzhoda ZDA so ta teden številne preglavice povzročala snežna neurja in mraz, medtem ko zahod države pestojo pomanjkanje padavin in obet suše. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.