Svet
4797 ogledov

Namerno trčil v 20-letnega policista, ki se bori za življenje

policijska kontrola PU Novo mesto
Poškodovani policist je v življenjski nevarnosti.

Sinoči nekaj pred eno uro je bil v Splitu huje poškodovan policist. Kot je sporočila splitska policija, je mladi policist med nadzorom in kontrolo prometa izdal ukaz za ustavitev avtomobila, vendar ga za zdaj neznani voznik ni upošteval, temveč je nadaljeval vožnjo z nezmanjšano hitrostjo, poročajo hrvaški mediji.

Pri tem je z avtom trčil v policista, nato pa pobegnil stran.

Pobeglega voznika še iščejo

Mlademu policistu so zagotovili zdravniško pomoč v splitski bolnišnici, kjer so ugotovili, da je utrpel hude in življenjsko nevarne telesne poškodbe, zato so ga zadržali na nadaljnjem zdravljenju, so sporočili s tamkajšnje policije.

O dogodku je bila obveščena namestnica okrožne državne tožilke. Na kraju dogodka je bil opravljen ogled, poteka kriminalistična preiskava, so še sporočili s policije.

Splitska policija intenzivno išče moškega, ki je v samem središču mesta z avtom huje poškodoval policista. Po neuradnih podatkih naj bi policist utegnil pobegniti, ker naj ne bi utrpel hude poškodbe glave, poroča portal Index.

Portal Slobodna Dalmacija piše, da je bil policist v času nesreče na terenu s kolegom, ki je obravnaval drugega ustavljenega voznika. Voznik, ki ga iščejo policisti, naj bi vozil črni golf 7.

dezurni@styria-media.si

*Slika je simbolična.

Komentarjev 7
  • Idioti 11:12 02.december 2022.

    Golf 7 , barabca pa stara 20 let s prebito ustnico v pretepu in odvzetim voz. dovoljenjem za stalno . Dober ga je fotr pripravil na življenje !

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:28 01.december 2022.

    Bolano in grozljivo! Kaj se ti plete v glavi ko izvršuješ tako grozljivo dejanje?

  • kapibara1 19:19 30.november 2022.

    Upam da ga najdejo... in upam, da se agresivno z orožjem upira aretaciji..