Svet
4 ogledov

Namesto, da bi ga varoval, se je zabaval s prijateljico noči

Barack Obama EPA
Ducat varnostnih agentov ameriškega predsednika so iz Kolumbije poslali domov, saj so osumljeni vpletenosti v prostitucijo.

Kot poročajo tuji mediji, naj bi bili varnostniki ameriškega predsednika Baracka Obame vključeni v prostitucijo v kolumbijskem mesti Cartagena.

Po poročanju CNN je prijateljica noči nekega agenta prijavila lokalni policiji, ker ji ni želel plačati za storitve, ki mu jih je nudila.

Tiskovni predstavnik varnostne agencije, navedb ni zanikal. Razuzdane varnostnike so pred začetkom dvodnevnega vrha Organizacije ameriških držav tako morali poslati domov.

To ni osamljen primer

12 varnostnikov je sicer sicer bivalo v kolumbijskem hotelu Caribe. Zaposleni v hotelu so povedali, da so agenti med svojim bivanjem na veliko pili, še poroča The Telegraph.

Neprimerno obnašanje med pripadniki Tajne službe pa ni osamljen primer. Avgusta lani so na primer enega od agentov, ki bi moral skrbeti za organizacijo Obamove varnosti med njegovo potjo v ameriško Iowo, odpustili zaradi vožnje pod vplivom alkohola, pa poroča Washington Post.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.