Svet
10 ogledov

Napad z nožem zvalila na Slovence

Na nožu so našli DNK Amande Marie Knox. Žurnal24 main
Spor zaradi pice se je končal krvavo. Med prikrivanjem dogajanja na Lošinju so poskusili vpleteni pozornost preusmeriti na Slovence, ki so tam počitnikovali.

29-letna Zagrebčanka Marta je z nožem poskušala ubiti svojega zunajzakonskega partnerja Davorja. To je bilo pred sedmimi meseci na otoku Lošinju. Davor, Marta in njena prijateljica so se domnevno sprli zaradi pice velikanke. Marta je Davorja zabodla v prsni koš in rame. Rane so bile zanj skoraj usodne. 

Zgodba pa se tu ni končala. Preden so Davorja s helikopterjem odpeljali v bolnišnico, je zdravnikom dejal, da so ga napadli Slovenci, ko je šel po cigarete. Ženski sta pograbili priložnost in policiji dejali enako ter pri tej zgodbi vztrajali še ves dan. Davor naj bi šel po cigarete in se dolgo zadržal, nato pa naj bi pred apartmajem zaslišali klice na pomoč.

Policija je preverjala sledi, prečesala vse bungalove in izprašala vse Slovence, ki so bivali na tistem območju. Na pločniku in v okolici mesta, kjer naj bi se zgodil napad, niso našli sledov krvi, zato so posumili, da nekaj ne drži, in odkrili, da se je napad odvil v apartmaju, ki sta ga ženski poskusili očistiti.

Marta se je na koncu le zlomila in priznala, da ga je zabodla. Zdaj ji grozi petletna zaporna kazen. Njeni odvetniki izpostavljajo, da je šlo za dejanje v samoobrambi in da je trpela za poporodno depresijo. 

Komentarjev 4
  • sprehajalec 21:37 23.april 2014.

    Slovenac sa čakijom, zveni dokaj kredibilno. Le Lošinj ni prava destinacija, tukaj je Hrvaški policiji kliknilo.

  • Žurnalček 17:07 23.april 2014.

    Ni poporodne depresije , če si sposobna na druge načrtno zvaliti krivdo. Poporodna depresija je osebno stanje , ki ne more biti usmerjeno na nobenega drugega , kot samo na svojega pravkar rojenega otroka ali pa sebe !

  • erikkk 14:24 23.april 2014.

    Ma kakšna poporodna kriza ... laž je tista ki vsako opravičilo pohodi .... v zapor z njo pa ne samo za 5 let pač pa 10!