Svet
0 ogledov

Napadlo jo je 20 moških

Plakati na indijskih ulicah z obrazi osumljencev, za katerimi je razpisana tiral Prt Scr YouTube
Skupina moških v indijskem mestu Guwahati je napadla dekle, ki je zapuščala nočni klub. Tepli so jo, vlekli po tleh, ščipali in vlekli za lase ter jo posilili.

Napad dvajseterice na 17-letno dekle je posnel novinar, ki sicer ni bil v službi, in s posnetkom šokiral javnost. Ženska je ves čas kričala na pomoč, a ji nobeden od mimoidočih na precej prometni ulici ni pomagal.

Policijska postaja stoji le nekaj metrov od kraja dogodka, a so policisti kljub temu potrebovali 45 minut, da so prišli na kraj napada, ukrepati pa so dejansko začeli kakšnih 48 ur kasneje, ko je posnetek povzročil splošno ogorčenje, navajajo tuji mediji.

Oblasti so potem izdale tiralico za vsemi vpletenimi, šlo naj bi za pripadnike kriminalne združbe, njihove fotografije pa so na plakatih obešene po vsem mestu. "Planil sem v množico, potem ko sem slišal krike na pomoč nesrečne ženske. Takoj ko me je videla, me je prosila, naj ji pomagam. Takrat so me nasilneži napadli in me vprašali, zakaj ji želim pomagati. Rekel sem, da sem poklical policijo, ki je že na poti," je povedal novinar, ki je vse posnel. Doslej so aretirali dva moška, povezana z napadom, ostale pa še iščejo.

Komentarjev 3
  • modrec 15:14 16.julij 2012.

    Ti si tudi že zrel za eno porcijo s parimi pendreki.

  • janezu1976 14:27 16.julij 2012.

    žurnalova, popravek ;)

  • janezu1976 14:27 16.julij 2012.

    posilili? mal so jo vlekli za roke in oblačila. spet ena poptevejevska raca.