Svet
19159 ogledov

Naplavilo posnetek Trumpa s kupom mladenk: Njegove roke polzijo po telesih!

1/3
Donald Trump: "Poglej jo … Tale je pa vroča!"

Na posnetku, ki so ga iz arhiva potegnili pri ameriški televizijski hiši NBC News, se ameriški predsednik na svojem posestvu Mar-a-Lago baha v družbi Jeffreyja Epsteina, bogataša obtoženega zaradi spolnega nadlegovanja in trgovanja otrok.

Skupaj si ogledujeta mlada dekleta, Trump se v enem od posnetkov nagne k Epsteinu in mu reče: Poglej jo, ta je vroča!

Le nekaj trenutkov kasneje mu Trump nekaj zašepeta na uho, Epstein pa bruhne v smeh.

Trump se nato znajde v družbi kupa mladih deklet, po posnetku sodeč mu je bila ena posebej všeč, saj njegove roke polzijo po vsem njenem telesu.

Leta 2002 je Trump v enem od intervjujev Epsteina opisal kot odličnega gospoda. "Zabavno je biti v njegovi družbi," je dejal Trump in dodal: "Pravijo celo, da ima tako kot jaz rad lepa dekleta in da je večina njih mlada. Brez dvoma Jeffrey uživa v družabnem življenju."

 | Avtor:

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • fiston 17:14 18.julij 2019.

    Eh, pa to je stalna praksa, ne vem v čem bi bil ravno Trump problem. No v končni fazi takrat ni bil predsednik, verjetno se mu niti sanjalo ni, da bo kdaj predsednik.

  • Žurnalček 11:16 18.julij 2019.

    Kolker vidim , vidim pa dobro , tole niti slučajno niso mladoletnice ampak radodajke iz višjih slojev ! In zakaj jo ne bi smel pojahati , če ona hoče , drugače ne bi bila prisotna ? Mogoče zaradi tega , ...prikaži več ker je sedaj postal predsednik ? Po vašem noben ne bi smel porivati , ker morda lahko nekoč postane predsednik !!!!!

  • Avatar vec
    vec 08:38 18.julij 2019.

    Se vidi da usa levaki nimajo nobenega drugega argumenta proti Doniju, pa so tole kozlarijo privlekli, bogi bogi