Svet
10 ogledov

Nasilen prepir v Walmartu

Pretep v Walmartu Youtube
Razvneti Američanki sta se v eni izmed poslovalnic ameriške trgovske verige Walmart sprli in nato tudi stepli. Eni od žensk je pri tem pomagal tudi njen šestletni sin.

V Združenih državah Amerike razburja posnetek dveh žensk, ki se vlečeta za lase in se pretepata, pri tem pa sodeluje še šestletni sin ene od udeleženk, ki je na materin ukaz drugo žensko brcnil v glavo.

Mati šestletnega sina Amber Stephenson je sedaj spregovorila za medije: "Ženska je sedela v svojem skuterju in vpila na zaposleno. Uporabila je rasistično opazko in grozila zaposleni, da jo bo pretepla.“

Stephensonova se je nato odločila, da se bo zaposleni postavila v bran in se začela z žensko prerekati. Po nekaj besedah je sledil pretep. Ko je Stephensonova žensko pritisnila ob tla, je priskočil sin, ki je žensko najprej nekajkrat brcnil v glavo, nato pa ji v glavo vrgel še nekaj embalaž šampona. Enemu od očividcev, ki je šestletnika opozoril naj preneha je šestletnik odgovoril, da mu ne sme ukazovati.

"Moj sin že nekaj let z očetom hodi v telovadnico. Ne bojim se, da bi ga drugi ustrahovali,“ je Stephensonova povedala medijem.

Kot poroča The Independent je Walmart obema ženskama  prepovedal vstop v njihove poslovalnice: "Tako obnašanje je nesprejemljivo. Pravila našega podjetja zaposlenim prepovedujejo, da bi se vmešali v nasilne pretepe. To je naloga varnostnikov, ki so bili ob tem času na malici.“

Zaposleni Walmarta so poklicali policiste, ki se naj bi ob ogledu posnetka srčno nasmejali. Skrbi pa, da so očividci le opazovali pretep, s malo posvetovali, kaj naj storijo, zaskrljeni pa postali še le ob dejanju šestletnika.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:05 12.junij 2015.

    Kaj si pa ti ŠTUDERAL,slavistike sigurno nisi,saj si komaj polpismen,kot otroci v mali šoli?

  • moder 23:17 11.junij 2015.

    Ja študeral so, če jih dajo babnici narazen, bi utegnili biti del postopka iz strani policije, kot soudeležence v pretepu. Pa so sklenili, da bodo raje samo opazovali. MERICA!!!