Svet
26 ogledov

Našla še 11 darovalčevih otrok

otroci Shutterstock
Ellie Silverwood je prek spleta izsledila devet polbratov in sester svojega sina. Sina je dobila s pomočjo darovalca sperme iz Danske.

Ellie Silverwood je pred šestimi leti v Oxfordu rodila  sina Maxa. Tega je spočela s pomočjo darovalca sperme iz Danske, saj njen nekdanji mož ni mogel imeti otrok. Med Maxovim odraščanjem se je Silverwoodova začela spraševati, kakšni bi bili Maxovi bratje in sestre, če bi jih imel, zato je začela raziskavati, piše Daily Mail.

Osem polbratov in tri polsestre

V želji, da bi našla še kakšne potomce donatorja Dane 1421 se je vpisala v spletni register darovalčevih sorodnikov. V naslednjih dveh letih ji je pisalo kar devet družin. Izvedela je, da ima Max po vsem svetu tako še osem polbratov in tri polsestre. Max je najstarejši, najmlajši pa so stari štiri leta.

Dva polbrata spoznal za božič

Prva jo je kontaktirala Liamova mati Mary, in sicer tako, da ji je poslala Liamovo sliko. "Ko sem videla Liama sem se zjokala. Bil je Maxova zrcalna slika. Res sem bila vesela in navdušena," je povedala Silverwoodova. Isto leto so se iz oči v oči v ameriškem Teksasu srečali s še enim polbratom Grantom ter skupaj preživeli božič.

"Podobnost med njimi je neverjetna. Vsi imajo nekaj, kar so najverjetneje dobili po svojem očetu. Blond lase, značilno oblikovane in modre oči, nos in obliko glave. Prav tako pa imajo vsi iskrive karakterje in vsi rad igrajo Angry birds," je podrobnost med polbrati opisala Silverwoodova.

Darovalca izbrala zaradi njegovega opisa

Darovalca iz Danske je izbrala zaradi tega, ker je bilo pri njemu napisano veliko več informacij o njegovi osebnosti kot pa pri britanskih darovalcih. Pritegnilo jo je predvsem to, da se je Dane 1241 za doniranje sperme odločil skupaj z ženo. S tem sta želela pomagati vsem parom, ki ne morejo imeti otrok. "Max si je vedno želel imeti še kakšnega brata ali sestro. Poskusila sem najti istega darovalca, vendar je ta do takrat že prenehal darovati," je še povedala Silverwoodova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.