Svet
63 ogledov

Našli najstnika, ki naj bi ubil mamo in očeta

Hrvaška policija Pixsell
Devetnajstletnik naj bi po besedah sosedov v očeta ustrelil pet do šest nabojev. Policija je osumljenca izsledila. V času, ko je za njim tekla iskalna akcija, so našli še eno truplo.

Hrvaško je pretresla tragedija. V okolici Šibenika so našli mrtvega 45-letnega pripadnika specialne policijske enote iz Splita. Njegovo truplo je bilo na tleh garaže, pokrito z odejo, piše 24sata. Neuradno naj bi do umora prišlo v soboto popoldne, mladeniča pa naj bi v soboto zvečer videli v Vodicah, kjer naj bi svoj zločin priznal prijateljem.

Policija je v nedeljo popoldne na širšem območju Čiste Velike v avtomobilu našla truplo ženske. Podrobnosti niso znane, naj bi pa šlo za ženo umrlega policista. 

V nedeljo okoli 19. ure je policistom po celodnevni iskalni akciji uspelo izslediti mladeniča. Kot poroča 24sata, naj bi nad mestom prijetja letel helikopter. Slišati naj bi bilo strele. Mladenič je poskušal policistom zbežati, a so ga ti ustavili s streljanjem v gumo avtomobila in prijeli. 

Šibenik.in medtem navaja, da naj bi policistov 19-letni sin ubil očeta. Devetnajstletnik naj bi v očeta pet ali šestkrat ustrelil z njegovo službeno pištolo. Govori se, da naj bi se mladenič znesel tudi nad svojim dekletom. 

Neuradno naj bi domnevnega storilca v preteklosti obravnavali zaradi težav z drogami.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • Bozidar.Frelih 07:27 27.marec 2017.

    Najstnik ???!!! Včasih so bili taki najstniki že pri vojakih.

  • gabruza 20:25 26.marec 2017.

    .....policistov 18-letni sin ubil očeta. Devetnajstletnik naj bi ...... ??????

  • Božidar Dinič 18:36 26.marec 2017.

    kakšen oče takšen sin