Svet
4 ogledov

Našli psa, za katerega je lastnik obljubil Porscheja

Oglas za psa 24sata
Pes, ki ga je obupani lastnik iz Zagreba iskal od velikonočnih praznikov naprej, spet doma. Lastnik se je držal obljube; najditeljem je ponudil svojega Porscheja.

Kot smo že poročali, mešanec Čiko je izginil na velikončni ponedeljek. Njegov lastnik je bil spričo njegovega izginotja tako obupan, da je najditeljem obljubil izredno bogato nagrado, avtomobil Porsche.

Zagreb je oblepil s plakati, v katerem je prosil za informacije glede svojega pogrešanega psa, s takšnimi prošnjami se je obrnil tudi na medije.

Ves teden je bil pogrešani Čiko pridružini v zagrebškem Miroševcu, ki je vesti o tem, da psa išče malodane ves Zagreb, videla komaj včeraj. O tem so nemudma obvestili lastnika, ki jim je ponudil obljubljeno, Porsche 924, letnik 1979.

Družina je avto, kot tudi kakršnekoli druge nagrade s strani lastnika, zavrnila. Kot je za hrvaške medije povedal prijatej lastnika psa, bo ta vseeno obdaroval družino z malim fantkom; podaril mu bo kolo in prenosni računalnik.

Deček se je v tednu dni zelo navezal na Čika, ko smo prišli po njega je zajokal,” je povedal. Lastnik je psa mešanca dobil pred sedmimi leti. 

Komentarjev 2
  • Andrej Kovačič 21:43 12.april 2015.

    če je vozen je vreden 500 evrov..... pa 2000 še vložit da registriraš haha

  • speris 19:08 12.april 2015.

    izredno bogata nagrada, jao..