Svet
56 ogledov

Našli truplo dečka, ki ga je odnesel aligator

Ulovljen aligator Reuters
Policija na Floridi je našla truplo 2-letnega dečka, ki ga je v Disneyevem parku na Floridi napadel aligator in ga pred očmi staršev odvlekel s seboj.

Kot poroča CNN, so policisti in pripadniki službe za nadzor divjih živali pred najdbo dečkovega trupla v parku Grand Floridian ujeli in ubili pet aligatorjev. Truplo so našli v bližini mesta napada, na podlagi česar šerif območja Jerry Demings meni, da se je deček utopil.

Ves včerajšnji dan so reševalne ekipe prečesavale območje umetnega jezera v omenjenem parku, potapljači so iskali tudi na globini štirih metrov. V parku so bile zaprte vse plaže. V iskanju je sodelovalo 60 policistov, potapljačev, reševalcev, strokovnjakov za divje živali.

Dečkova družina, starša in trije otroci, so v parku preživljali mirne počitnice, usodnega večera so bili na prostem, na delu, kjer je letni kino. Nesrečni 2-letni deček se je igral na brežini umetnega jezera, ko je nanj nenadoma planil aligator. Po ocenah policije je bil dolg od 1,2 do dveh metrov. Kljub temu, da je za dečkom takoj skočil oče, nato še mama, dečku žal ni bilo pomoči.

Od leta 1948 so v tej ameriški državi aligatorji odgovorni za smrt 48 ljudi.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 7
  • Zmago 08:54 17.junij 2016.

    Se strinjam. Ubogi "nedolžni aligatorji", pa vsi so bili vegetarijanci, nič niso žrli nedolžnih kravic, prašičkov,....... otrok.Škoda da parkrat na leto v tem Disnejevem parku ne organizirajo tekmovanja v plavanju čez to jezero za take kot si ti. ;-)<br ...prikaži več />No, je proton z visoko hitrostjo zadel atom (človeka) in od njega je ostal med drugim tudi................ nevtrino, torej piece of sh...... ;-)))

  • Avatar Zala
    Zala 22:54 16.junij 2016.

    @Vojteh, škoda časa za mlečnozobce, ki komaj vedo kje je Sahara. O, življenju se jim še ne sanja.

  • Nevtrino 18:28 16.junij 2016.

    "...policisti in pripadniki službe za nadzor divjih živali pred najdbo dečkovega trupla v parku Grand Floridian ujeli in ubili pet aligatorjev...."Za Američane so po nedolžnem pobiti aligatorji samo kolateralna škoda. Kot ljudje, ki jih pobijajo po celem svetu. Kako bedna država!