Svet
630 ogledov

Našli truplo, ki ustreza opisu več kot štiri mesece pogrešanega moškega

Most čez Savo v Beogradu Profimedias
V Donavi pri Beogradu so našli truplo, ki ustreza opisu pogrešanega Hrvata Mateja Periša.

V Donavi v bližini Beograda so davi našli truplo moškega, ki po opisu ustreza pogrešanemu Splitčanu Mateju Perišu. 27-letni Matej Periš je izginil v Beogradu v noči s 30. na 31. december 2021.

Mornarji so truplo, ki je lebdelo v vodi, našli okoli 9.30. Policija je prišla na kraj dogodka takoj po odkritju, na terenu so tudi izvedenci sodne medicine. Srbska policija je o tem, da so v Donavi našli truplo, ki po opisu in garderobi ustreza Perišu, obvestila tudi njegovega očeta Nenada Periša.

"Morajo še primerjati DNK, ampak po oblačilih najdeni mladenič ustreza Mateju. To je vse, kar vam lahko rečem, za zdaj nimam nič drugega. Zelo mi je težko, pričakovali smo bolj veselo informacijo, ampak vsaka resnica je resnica in z njo se moramo soočiti. Zelo mi je težko, odšel bom v Beograd," je za Telegraf.rs dejal oče pogrešanega.

V Beogradu praznovali novo leto, ko je izginil

Matej Periš je v Beograd s prijatelji prišel iz Splita na praznovanje novega leta. V noči izginotja je obiskal klub Gotik, ki stoji blizu reke Save. Po dosedanjih informacijah je izginil okoli druge ure zjutraj, potem ko je iz še neznanega razloga zapustil klub. Kasneje so se pojavili posnetki nadzornih kamer, na katerih teče po ulicah Beograda.

V iskanje pogrešanega Splitčana so se vključile vse enote srbske policije, a do danes niso prišli do odgovora na vprašanje, kaj se je dogajalo tisto noč.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.