Svet
3296 ogledov

Tisoči iskali zaročenca prek spletnih omrežij ...

Twitter
Policija ju je iskala preko socialnih omrežij in našla.

"Tako sva srečna, ne moreva verjeti," je dejal mlad britanski par, potem ko so jima sporočili, da so v New Yorku našli njun zaročni prstan. 

Daniella Anthony in John Drennan iz Peterborouga v Veliki Britaniji sta bila na potovanju v ZDA, kjer sta proslavljala svojo deseto obletnico. 

Drennan je dejal, da je veliko razmišljal, kako bo zasnubil svoje dekle. "Nisva se zaročila na Time Squareu - tam sva le izgubila prstan," je pojasnil zaročenec. 

Svečani trenutek v Centralnem parku

Svečani trenutek se je zgodil nekaj ur prej v Centralnem parku. "Čas je bil pravi, povsod je bilo jesensko listje in ne tako veliko ljudi," je povedal Drennan. 

Daniella je takoj rekla "da", a sta kmalu ugotovila, da je prstan prevelik. "Povedala sem Johnu, da je prevelik, a je vztrajal, naj ga nosim," je povedala Anthonyjeva. 

Po zaročitvi sta si želela ogledati božično-novoletni spektakel na Times Squareu, kjer se je pripetila nesreča. 

"Vračala sva se v hotel, ko je prstan padel skozi odvodne rešetke," je povedal Drennan. Takoj sta poklicala policijo, ki je dvignila rešetke, a prstana sprva niso našli.

Iskali so ju preko socialnih omrežij

Pripadniki posebnih enot so šli takoj v akcijo in našli izgubljeni zaročni prstan, policija pa je preko socialnih omrežij sprožila akcijo, da bi našli zaljubljeni par, saj nista pustila svojih podatkov.

V nedeljo sta se vrnila domov in načrtovala, da bosta šla takoj v zlatarno po nov prstan. "Nisem prenesel misli, da bi ostala brez prstana," je Drennan še povedal za medije. 

Le nekaj trenutkov po tem, ko sta pristala, jih je prijatelj obvestil o iskalni akciji na socialnih omrežjih.

Mediji so nato poročali, da se je zaročencu tako tresla roka, da mu je medtem, ko je na Time Squareu zaprosil svoje dekle, prstan padel v kanal in ga je odnesla voda.  

Trg v središču Manhattna je eden najbolj obiskanih trgov na svetu, vsak dan ga obišče več kot 350 tisoč ljudi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice