Svet
157 ogledov

Natakar zaradi pritožbe brutalno pretepel gosta

Poreč 24 Sata.hr
Natakar je v poreški restavraciji zaradi pritožbe brutalno pretepel nizozemskega gosta, ki je v kritičnem stanju.

Nizozemski turist je z družino na terasi restavracije v Poreču čakal na naročilo hrane, ker ga je zmotilo dolgo čakanje se je pritožil. Po poročanju 24 Sata je triindvajsetletni natakar Hajdin Bilali zato zahteval, da zapustijo restavracijo in jim dejal, da jim pijače ni treba plačati. Ob njihovem odhodu pa je nato zahteval plačilo, ki ga je Nizozemec zavrnil. Natakar naj bi na turista sprva kričal, nato pa silovito udaril, da je ta obležal. Priče so navajale, da naj bi natakar v pesti držal celo boksar. Po nedeljskem incidentu je policija napadalca aretirala, obtožen pa bi lahko bil tudi poskusa uboja.

V pretepu je Nizozemec utrpel zlom spodnje čeljusti, zlom nosne kosti, pretres možganov. Osemintridesetletni letni turist je v bolnišnici prestal operacijo na oddelku za čeljustno kirurgijo in se še bori za življenje. Iz reške bolnišnice so sporočili, da je zaenkrat njegovo stanje pa je težko, a stabilno.

Komentarjev 5
  • Leon Plemeniti 10:07 23.julij 2014.

    čefuriji kdo pa drug

  • kapibara 09:36 23.julij 2014.

    http://www.index.hr/vijesti/clanak/dvaput-je-operiran-nizozemski-turist-pozalio-se-sto-dugo-ceka-veceru-konobar-ga-nokautirao/761351.aspxssza: Roman Marinko, Mokl, danilo.glazar@gov.si, Bojan Jeglič, borut jurca, David Knez, Rok Lunder, Sasa Dajevic, Mojca Gorjanc, Marijana, Martina Bohinc, Dergomas, Zoran Mijailovic, Jože Roškar 22.07.2014 21:50

  • Johan Spohan 17:35 22.julij 2014.

    Enako, 24ur ne mislim brati in sem link že dal v koš. Tam je moderator oboževalec kriminalca , ki je trenutno na Dobu.