Svet
63570 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je Trump počel, ko je izgubil mesto predsednika

Donald Trump in golf Epa
Donald Trump rajajočim nasprotnikom pred Belo hišo ni dovolil veselja.

Donald Trump na vest o tem, da je njegov demokratski protikandidat postal naslednji predsednik ZDA in ga s tem po le štirih letih izrinil, ni dočakal v Beli hiši. Če bi bil v predsedniški rezidenci, potem bi sicer slišal glasne krike navdušenja svojih nasprotnikov, ki so preplavili Washington ob vesti, da je Bidnu uspelo doseči večino v zvezni državi Pensilvaniji in s tem preseči mejo 270 elektorskih glasov, ki so potrebni za zmago. 

Po poročanju CNN Donald Trump dan preživlja na svojem igrišču golfa v zvezni državi Virginija. V prvi izjavi je dejal, da poraza ne bo priznal in da bo že v ponedeljek s pravnimi sredstvi začel izpodbijati rezultate volitev, ki so po njegovem poneverjene.

Joe Biden Trump besni Svet Joe Biden je novi predsednik ZDA!

Po poročanju CNN so viri v Trumpovem ožjem krogu dejali, da še nekaj časa ne gre pričakovati, da bi se Trump sprijaznil s porazom.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • stesl 14:17 08.november 2020.

    Taki idioti lahko vladajo samo v slo, H, HR....

  • stesl 14:15 08.november 2020.

    Saj ga bo luzer JJ potolažil 🤣🤣🤣

  • leonardo 06:48 08.november 2020.

    No seveda še igra golf ampak, ko ga bo JJ poklical za svojega piarovca bo užitka dovolj. Pripraviti morata program za naslednje predsedovanje v EU, kjer nimajo kaj delati Makron,Gelca,vander L., saj bodo z Madžarom vse porihtali sami, ha,ha,ha.