Svet
5447 ogledov

Ne boste verjeli: Ob dnevu žensk so dobile detergent za pomivanje posode

detergent
V kongresnem centru City Plaza sredi Zagreba je danes potekala konferenca podjetnic iz Hrvaške in regije, na kateri so približno 500 udeleženkam razdelili promocijska darila.

Poleg vrečke s podobo konference in vrtnice so uspešnim poslovnim ženskam podarili detergent za pomivanje posode, kar je nekatere udeleženke šokiralo, poročajo hrvaški mediji.

Več hrvaških medijev je na svojih spletnih straneh objavilo fotografije "bizarnega darila" - konferenčne vrečke, vrtnice in detergenta za pomivanje posode hrvaškega proizvajalca.

Kako ustrezno darilo za podjetnice ob mednarodnem dnevu žensk je sredstvo za pomivanje posode, ni težko oceniti, poroča novičarski portal index.hr, ki pričakuje pojasnilo organizatorjev konference - mesta Zagreb in hrvaškega ženskega podjetniškega centra.

Mednarodna konferenca, ki jo predstavljajo tudi kot največje srečanje poslovnih žensk na jugovzhodu Evrope, je potekala pod pokroviteljstvom hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović in hrvaškega ministrstva za gospodarstvo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 06:51 09.marec 2019.

    Kaj je tle narobe? Babo čaka doma posoda za pomit halo

  • blayo 19:03 08.marec 2019.

    Spet vrli novinarji... jasno niso "razkrili" kdo je bil sponzor dogodka. Če je bila recimo Saponia iz Osijeka ali kaj podobnega, ne vidim nobenega problema...