Svet
49 ogledov

"Ne delite lažne fotografije!"

Gneča na Kitajskem Facebook
Takšna gneča je na Kitajskem običajna, na Hrvaškem pa je situacija vseeno "bolj normalna", opozarja hrvaški Večernji list.

Kot poudarja, je na hrvaški meji v zadnjih dneh res velika gneča, kar je spodbudilo širjenje fotografije na socialnih omrežjih. 

PREBERITE ŠE: 

Zakaj je lahko dve uri čakanja enako štiri

Zjutraj čakali pet ur, sredi dneva so se razmere umirile

"V resnici gre za fotografijo s Kitajske, ne s Hrvaške," poudarjajo in opozarjajo, da nekateri mislijo, da gre za fotografijo s hrvaške meje. 

Merita Arslani je na Facebooku zapisala: "Jezus Kristus, delite napačno sliko z meje ... Igor Peternel jo je prvi delil, nato vsi za njim. Fotografija, ki jo je objavil, je prastara fotografija iz Kitajske, pri njih je to običajno."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Kirka 08:53 16.april 2017.

    Novica je res v hr.časopisih, v slovenskem mediju naj bo objavljena v slovenščini. Novinarji, v osnovni šoli ste verjetno omenili rodilnik ( genitiv ali 2.sklon). Torej popravite naslov: Ne delite lažnih fotografij. Očitno v devetletki naučijo manj, kot smo se ...prikaži več mi v osmih letih osnovne šole.

  • Nesrečni 08:16 15.april 2017.

    Na sliki je gneča v širino, pri nas pa je v dolžino haha.

  • primoz.g 22:53 14.april 2017.

    Ko bo tko kot tukaj se lahko kdo pritoži, da je premal WC-jev, free vode in da internet malenkost šteka od časa do časa.Tko bi moglo bit od nekdaj na Šengenski meji, še najbolj pa LANI. ampak bolje ...prikaži več pozno kot NIKOLI.http://bit.ly/2ozJtXd