Svet
103 ogledov

Ne kupujte lažnega tamifluja!

Spletni kriminalci prek interneta prodajajo lažne tamifluje. Žurnal24 main
Spletni kriminalci so virus nove gripe spet izkoristili v svoj prid. Prek svetovnega spleta so namreč namesto umetne viagre začeli ponujati lažne tablete tamifluja.
"Zagotovo se je vsaka stran, ki je do zdaj prodajala viagro, preusmerila v prodajo tamifluja," je za CNN dejal direktor britanskega farmacevtskega društva David Pruce. Sicer pravi, da gre pri novih tabletah za iste proizvode, le da so kriminalci zamenjali embalažo in oznake na tabletah.

Večinoma pa tablete niso škodljive zdravju, saj so narejene iz sladkorja. "Vemo, da je polovica viagre, ki se prodaja prek spleta, lažna, in po vsej verjetnosti je lažnega tudi polovica tamifluja," je še dejal Pruce.

Da gre za res donosen posel, pove že podatek, da zdravila prek spleta kupuje več kot dva milijona ljudi. Zato bodite pri tem previdni in se po zdravila raje odpravite v lekarno.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.