Svet
2053 ogledov

Ne, ni bila razuzdana, bila je posiljena

Tressa ob rojstvu hčerke. (Foto: Daily Mail) Žurnal24 main
Tressa Middleton je razburila Veliko Britanijo, ko je pri 12-ih letih postala najmlajša mamica v državi. Zdaj je končno spregovorila: Otrok je bil plod posilstva, silo pa ji je storil njen brat.

Tressa je dolgo časa burila duhove. V javnosti se jo je prijel sloves, da je bila že pri rosnih enajstih letih povsem nenadzorovan otrok - zlorabljala je mamila in pila alkohol. Takrat je tudi zanosila, sama je dejala, da je bila ob spočetju pijana. Njena hčerka je bila sčasoma oddana v posvojitev, z njo nima stikov, le dvakrat na leto od posvojiteljev dobi pismo o napredku deklice.

Na naslovnicah časnikov se je Tressa znova pojavila ta teden. Ima 16 let in želi imeti redne stike s svojo hčerko. Pravi, da je odrasla, opustila alkohol in mamila in da je v stabilni zvezi.  

''Sploh nisem vedela, kaj je to seks''
Zdaj pa je razkrila tudi, kaj se je pred petimi leti dejansko dogajalo. Otrok je bil spočet med tem, ko je Tresso posilil njen pet let starejši brat Jason. Lani je bil zaradi posilstva obsojen na štiriletno zaporno kazen. Ker je bila takrat stara le 11 let, je niso smeli identificirati kot njegovo sestro ali imenovati, zato zgodbi nihče ni nikoli povezal. Tako dolgo je o resnici molčala tudi zaradi svoje družine.

Začel že pri sedmih letih
''Imela sem okoli sedem let, ko je začel. Prvič sploh nisem vedela, da je kaj narobe. Ko sem se tega zavedala, sem krivila sebe. Običajno je bil pijan, '' pišejo spletne strani Daily Maila. Ne ve, kolikokrat jo je posilil. ''Včasih me je podkupil, včasih me je izsiljeval. Grozil mi je, da bo povedal mami. Dajal mi je stvari - cigarete, marihuano, pijačo,'' pravi Tressa.

Prvič se je zaupala prijateljici, ko je imela 14 let. Takrat je bivala v skupinskem domu, prijateljica je povedala skrbnikom, ti so nemudoma poklicali policijo. Takrat je morala povedati resnico tudi svoji mami. Ta ji je zabrusila, da je navadna lažnivka. Tudi ko je DNK-test pokazal, da govori resnico, ji še vedno ni verjela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.