Svet
22 ogledov

Ne vidi težav v tetovaži 10-letnega vnuka

Tetoviranje Tetovaža Tatu Žurnal24 main
Desetletnik si je hotel tetovirati svoje začetnice na nogo; njegov dedek v tem ni videl težave, pristojne službe pa so otroka vzele in ga poslale v rejništvo.

V družini Garrison je to tradicija. "Začetnice si je tetoviral na desno nogo spodaj," je dejal dedek Jerry Garrison. Vsi družinski člani imajo svoje začetnice tetovirane. Ko si je desetletni vnuk želel enako, "se mi ni zdelo sporno", je dejal dedek.

Pravi, da je socialna služba prišla glede nečesa drugega, a ko so videli otrokovo tetovažo, so rekli, da predstavlja problem. Zaradi drugih težav so vnuka poslali v rejništvo. "Poklical je in rekel, da je prestrašen in si želi domov," je dejal, prepričan, da je tatu igral veliko vlogo, da so mu odvzeli vnuka, zdaj pa ne ve, kako to popraviti. "Nikoli nisem tako trpel kot zdaj, to je najhujša bolečina, kar sem jih kdaj občutil," je dejal.

Tiskovni predstavnik socialne službe John Harrell pravi, da so nekatere druge obtožbe razlog odvzema otroka. "Ko človek dobi primer, kot je ta, se vpraša, ali je otrok zlorabljen? Je otrok v nevarnosti? Ali dejanja staršev ogrožajo otroka?" je opozoril Harrell. V tem primeru sicer niso nikogar aretirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.