Svet
8 ogledov

Nemec je drogo tihotapil kot preparate za lase

Zaseg kokaina na letališču v Beogradu Carinska uprava RS
Srbski cariniki prestregli tihotapske posle potnika iz Nemčije.

Na letališču v Beogradu so navsezgodaj policisti in cariniki prestregli Nemca, ki naj bi poskušal pretihotapiti za preko sedem kilogramov kokaina, poroča Blic.

46-letnik je v Srbijo priletel iz Sao Paola prek Abu Dabija.  Potoval je zgolj z ročno prtljago ob vzletu pa je menda celo zagotovil, da druge prtljage nima. Zato je na letališču v Braziliji prešel mejno kontrolo za potnike brez posebne prtljage.

Preparati za lase? Ne, kokain!

Na beograjskem letališču pa so se njegovi prtljagi očitno posvetili precej bolj podrobno kot njihovi brazilski kolegi. Že med prvim rentgenskim pregledom so namreč odkrili veliko prepovedanega.

Ko pa so cariniku pregled nadaljevali in so se poglobili v vsebino embalaže, v kateri naj bi Nemec prenašal izdelke za nego las so cariniki hitro ugotovili, da v stekleničkah še zdaleč niso lasni preparati, temveč sedem kilogramov in pol kokaina. Nemškega potnika je policija takoj aretirala in prepeljala v pridržanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.