Svet
20 ogledov

Nemška policija že devet dni išče 3-člansko družino, bojijo se najhujšega

Drama s talci v Nemčiji. EPA
Nemška policija že devet dni išče družino Schulze; očeta, mamo in njuno 12-letno hči.

Nemška policija v primeru izginule družine tava v temi; ne vedo ne kako ne zakaj je družina izginila. 41-letni Marco Schulze se je v avtomobilu Dacia Sandero v četrtek zjutraj ob 7.30 vrnil iz službe, ki jo opravlja v kemijski tovarni v mestu Geestacht.

Avtomobil je parkiral pri hiši, nato pa se je po pripovedovanju sosedov odpeljal s kolesom. Takrat so ga zadnjič videli, medtem ko so njegovo 43-letno ženo Sylvijo in 12-letno hči Miriam zadnjič videli v sredo zvečer, piše Bild.

Sosedi so policiji povedali, da niso opazili, da bi imel par težave; pogosto so vse tri družinske člane videvali, kako se sprehajajo po mestu in se držijo za roke. Le eden izmed sosedov je povedal, da je Sylvia v resnici v odnosu trpela in da naj bi nameravala svojega partnerja skupaj s hčerko zapustiti.

Policisti so v hiši izginule družine našla vse dokumente družinskih članov in tudi njihove mobitele, ki so bili izključeni.

Našli mrtvega moškega

Policisti so danes zjutraj v reki Labi našli truplo moškega, ki je bil privezan na betonsko utež. Moški naj bi bil star med 35 in 60 leti, njegovo truplo so našli 38 kilometrov stran od mesta Drage, kjer je živela družina, ki jo pogrešajo. Če gre v primeru najdenega trupla za pogrešanega Marca Schulza, bo pokazala obdukcija.

Kam naj bi izginila mati z 12-letno hčerko je medtem še vedno popolna uganka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.