Svet
12 ogledov

Nenavadna gesta razočaranega Američana

Pada denar Printscreen Youtube
Mladenič, ki se je odločil za dobrodelno dejanje, je pojasnil, da je za njim grozno leto, težka ločitev in da se je v njemu prebudila praznična želja, da naredi nekaj pozitivnega.

Sergej Vorobyov se je odločil za nenavadno gesto, ki bo obiskovalcem nakupovalnega središča v Minnesoti ostala v lepem spominu. Tisoč dolarjev, zbral je bankovce po en dolar, pet, deset in dvajset dolarjev, je s četrtega nadstropja nakupovalnega središča vrgel med obiskovalce. In to ravno v trenutku, ko je glasbena skupina na hodniku igrala priljubljeno praznično pesem Let it snow (Naj sneži).

Na svojem blogu je kasneje zapisal, da se je za to odločil, ker je želel v prazničnem duhu narediti nekaj dobrega, pozitivnega in veselega. Še posebej, ker se končuje leto, ki je bilo zanj še posebej težko.

"Vrgel sem svojih zadnjih tisoč dolarjev. Glede na to, da si veliko tako ali tako ne morem privoščiti in da ravno končujem bolečo ločitev, sem si zaželel, da bi naredil nekaj lepega," je povedal.

Po zaključeni "akciji" so ga prijeli varnostniki. Ko so se prepričali, da se nikomur ni nič zgodilo, so ga izpustili. "Verjamem, da so kupci uživali," je še rekel.

Kako so se denarja razveselili, si lahko ogledate v zgornjem videu.

Komentarjev 1
  • YASSIR 14:34 01.december 2013.

    Zanimiva povezava če koga zanima kateri indeks je letos pridobil več kot 100%pojdite na spodnji linkhttp://www.denarinfinance.com/?page_id=112in na vrhu tabele stolpec letos kliknite na puščico navzdol in se bo sortiralo