Svet
13 ogledov

"Netanjahu je lažnivec"

Nicolas Sarkozy Barack Obama EPA
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy ima vrh glave izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja. Ameriškemu predsedniku je dejal, da je Netanjahu lažnivec.

Zasebni pogovor med francoskim in ameriškim predsednikom ob robu vrha držav G20 je ujelo nekaj novinarjev, ki o pogovoru sprva niso poročali. Zdaj pa je prišlo na dan, kaj si Nicolas Sarkozy v resnici misli o izraelskem premierju Benjaminu Netanjahuju.

"Ne prenesem Netanjahuja, lažnivec je," je Sarkozy dejal Baracku Obami. Pogovor je nanesel na Izrael, ko je Obama načel temo podpore palestinski prošnji za članstvo v Unescu. Obama je odvrnil, da se mora sam redno ukvarjati z Netanjahujem, čeprav ga ima Sarkozy dovolj. 

Palestinsko prošnjo za članstvo v Unescu je Francija podprla, medtem ko so ZDA glasovale proti. Po razglasitvi članstva pa so se ZDA odločile, da organizacije ne bodo več financirale.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 12:30 13.december 2011.

    Jih bo že Iran umiril . Samo zato jim želim in navijam , da napravijo atomsko bombo, da se bodo Židi nehal KONČNO presetravati na B.V.. In nikoli več na B.V. ne bo tako kot je od leta 1946 bilo!!!! ...prikaži več Dejmo Ahamanobidiđad al kako se že pišeš, dejmo mal pohitet s to stvarjo.

  • privat 20:01 11.november 2011.

    Benjamin Netanjahu je le fašist z denarjem ...kdo pa mu bo verjel?? Le tisti ki vidijo dobiček v vojni !! Kdo pa bo umiral za morilski narod??

  • 1111 11:17 08.november 2011.

    ...izraelci so zelo čuden narod, da ne govorimo o njihovih voditeljih...to državo bi bilo nujno potrebno naučiti, malček spoštovanja in kulture, predvsem pa poštenosti...ko jim ZDA ne bo več krila hrbta, bodo sami s seboj imeli toliko težav, da bodo ...prikaži več kaj kmalu razpadli na pra faktorje...