Svet
861 ogledov

Neverjeten zaplet na plaži

Velika plaža Profimedia
V pesku so se lotili nedolžne igre.

Na plaži v Avstraliji si je skupina prijateljev v soboto izkopala veliko luknjo, v katero je nepričakovano padel eden od njih, pri tem pa ga je zasulo. Šele po daljšem oživljanju je njegovo srce znova začelo biti, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Prijatelji so konec tedna skupaj kopali luknjo na plaži na otoku Bribie Island severno od Brisbanea, a se pri tem niso zavedali, da so si skoraj zadali smrtonosni avtogol.

Glede na poročanje avstralskih medijev je namreč 25-letnik padel v luknjo, obenem pa ga je še zasula mivka. Potrebovali so kar nekaj časa, da so ga spravili iz luknje in pri tem opazili, da nima več pulza. Po okoli 45 minutah so uspeli moškega oživiti s pomočjo defibrilatorja, ki je bil v bližini. Moškega so nato prepeljali v bolnišnico, njegovo stanje ostaja kritično.

plaža Pula Pulj Odločeno Svet Na teh hrvaških plažah uvajajo nove prepovedi Hrvaška plaža Tragično Svet Nenavadna smrt 28-letnice na plaži

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.