Svet
15 ogledov

Neverjetni talent triletnika

Deček PrtScr You tube
Triletni Onafujiri Remet je za mnoge pravi mali čudež. S komaj tremi leti je ponosno pripravil fotografsko razstavo, na kateri je predstavil tri tisoč avtorskih fotografij.

"Presenečen sem, ko vidim njegovo delo. Ne morem verjeti, da je fotografije posnel triletni deček. Če pogledate vsa njegova dela, vidite, da jih je resnično posnel sam. Neverjetno je talentiran," je dejal eden izmed obiskovalcev razstave.

Nadarjeni otroci

Medtem ko se večina njegovih vrstnikov ukvarja z igračami, se je Fuji odločil, da gre po poti svojih staršev, ki sta prav tako umetnika. "Fuji goji neizmerno ljubezen do fotoaparata. Verjamem, da s fotografijami izraža sebe, poleg tega pa to dela še zelo dobro," je dejala Lilian.

Triletni Fuji pa ni ednini talent v družini. S fotografijo in grafiko se ukvarjata tudi njegovi sestri, devetletna Onarietta in sedemletna Onatteni, ki sta bili za svoje delo že večkrat nagrajeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.