Svet
4290 ogledov

Neverjetno, koliko denarja so zaslužili z ženskami

prostitucija Shutterstock
Ženske iz Hrvaške ter Bosne in Hercegovine v Avstriji in Nemčiji ponujali za spolne usluge. Znesek, ki so ga zaslužili na ta način, je neverjeten.

Tožilstvo Bosne in Hercegovine je danes vložilo obtožnico zoper dva državljana BiH in enega Turka, ki jih utemeljeno sumijo za organizacijo verige prostitucije, katere žrtve so bile predvsem dekleta in ženske iz Hrvaške ter Bosne in Hercegovine, pišejo tamkajšnji mediji.

Obtoženi so 37-letni Alija Karahasanović, 26-letni Jasmin Hodžić in 39-letni Atilla Aksoy. Od leta 2015 do danes so novačili dekleta za spolne usluge na območju Avstrije in Nemčije.

prostitutka prostitucija Slovenija Sežana: Izkoriščali ženske za 500 evrov na noč

Uredili so njihove profile na različnih spletnih straneh nemško govorečega območja, nato pa v imenu žensk kontaktirali zainteresirane stranke in se dogovarjali za srečanja.

S strani deklet so jemali velik del njihovega zaslužka; kot je zapisano v obtožnici, so na ta način v dobrih dveh letih zaslužili 350 tisoč evrov. Obtožnica jih bremeni nagovarjanja k prostituciji, pranja denarja ter posedovanja in omogočanja uživanja droge.

Prostitutka Zvodnik Svet Ponujal je lastno partnerko

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • dchello 19:28 04.september 2017.

    Kako so jih lahko ponujali za spolne usluge? Usluga ni plačljiva, ne? Storitev je plačljiva.