Svet
36 ogledov

Neznanka ji je vrgla kislino v obraz

Bethany s staršema na novinarski konferenci na začetku septembra.  (Foto: Daily Žurnal24 main
28-letno Bethany Storro iz Vancouvra je neznanka na ulici polila s kislino in ji iznakazila obraz.

Bethany je bila namenjena v bar, ko jo je neznanka ustavila na ulici jo ogovorila. „Hej, lepa gospodična. Bi kaj pila?“ jo je vprašala ženska, nato pa ji obraz polila s kislino. Bethany so zaradi hudih poškodb takoj odpeljali v bolnišnico, po napadu pa je prestala nekaj operacij.
 
Policija neznanko, ki naj bi bila temnopolta in stara med 25 in 36 leti, še vedno išče. Bethany je policistom še povedala, da ženske, ki jo je napadla nikoli prej ni srečala.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Bethany je s staršema na novinarski konferenci povedala, da je imela srečo, ker je nosila sončna očala, ki si jih je po nekem naključju kupila le nekaj ur pred napadom. „Že tako slabo slišim, zato sem srečna, da še vedno dobro vidim,“ je povedala Bethany, ki dodaja, da napada nikoli ne bo pozabila.

„Srce se mi je skoraj ustavilo. Kislino sem čutila pod kožo. Občutek je bil grozen, sploh ga ne morem opisati,“
se dogodka spominja 28-letnica. Bethany po operaciji okreva v bolnišnici v Portlandu. Ob strani ji stojita starša, ki upata, da bo policija našla napadalko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.