Svet
26 ogledov

Ni bil tako pijan, kot so sumili

Zivljenje 04.11.13, alkohol, mladi, foto: shutterstock Shutterstock
Prvi rezultati analize krvi so pokazali, da 19-letni Domenico ni zaužil odvajala in je imel v krvi le malo alkohola.

Štident Domenico Maurantonio ni imel v krvi nobenega odvajala in le malo alkohola, so pokazali prvi rezultati krvnih testov. Italijanska tiskovna agencija Ansa piše, da je imel v krvi gram alkohola na liter krvi. To je preveč, da bi lahko vozil, ni pa tako hudo, kot so predvidevali. Pri takšni koncentraciji alkohola v krvi ne bi smel pasti v nezavest in pri tem omahniti skozi okno, zato so tudi preiskovalci vedno bolj prepričani, da je šlo za neokusno zabavo z žalostnim koncem.

Potrebo opravljal skozi okno

Komaj 19. letni Domenico je umrl 10. maja pri padcu iz petega nadstropja hotela v Milanu. Bil je iz Padove, s sošolci pa so bili ravno na izletu na Expo. Za zdaj vse ugotovitve kažejo na to, da je umrl zaradi neokusnega zabavanja s prijatelji. Domenico naj bi se zvečer s prijatelji napil, nato pa naj bi se zabavali na hodniku hotela, kjer so se nekateri podelali na tla. Domenico naj bi odšel potrebo opravljati skozi okno, pri tem pa naj bi ga prijatelji džali. Nekako jim ga ni uspelo zadržati in Domenico je padel v globino. Njegovo truplo so našli šele naslednje jutro, saj nihče od prijateljev ni poklical policije ali rešilcev, delali so se, kot da nič ne vedo.

Hlače, modrice in fekalije

V dokaz tej teoriji priča dejstvo, da je bil Domenico v času smrti brez hlač, njegove spodnjice in hlače so bile najdene ob truplu. Na rokah je imel modrice, kar bi lahko nakazovalo na trud prijateljev, da bi ga zadržali na okenski polici. Poleg tega je bilo potrjeno, da je Domenico tik pred padcem res opravil potrebo skozi okno, fekalije prijateljev pa so našli tudi na hodniku.

Včeraj je prišlo v medije sporočilo domnevne priče na Whatsapp. Preiskovalci so končno našli osebo a ugotovili, da je sporočilo napisala le po pripovedovanjih oseb v okolici in po poročanju medijev, ni pa bila sama priča. Naj bi se pogosto zadrževala le v lokalu blizu hotela, kjer je Domenico izgubil življenje..

Preberite še:

Je bil žrtev "nedolžnega" heca?  

Objavili sporočilo priče tragičnega dogodka

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.