Svet
16 ogledov

Ni se razstrelila njegova sestrična, kdo se je, še ne vedo

Abdelhamid Abaaoud Žurnal24 main
V stanovanju, kjer je bil ubit snovalec pariških napadov, se ni razstrelila ženska, ampak moški, katerega identiteta še ni znana.

V sredini policijski operaciji v pariškem predmestju Saint-Denis, v kateri je bil ubit Abdelhamid Abaaoud, snovalec terorističnih napadov v Parizu, so bili ubiti trije ljudje. Tožilstvo je danes sporočilo, da so ponoči pod ruševinami v stanovanju našli truplo njegove sestrične Hasne Aitboulachen.

Doslej je policija govorila o najmanj dveh mrtvih v operaciji ter da se je ob vdoru več sto policistov v stanovanje ena ženska razstrelila.

Danes popoldan pa so ugotovili, da se Hasna Aitboulachen ni razstrelila, ampak da je to storil moški, čigar identiteta še ni znana.

V Grčiji je bil registriran še en napadalec

Teden dni po terorističnih napadih so oblasti v Franciji identificirale še enega napadalca. Prstni odtisi terorista, ki se je razstrelil ob stadionu Stade de France, se ujemajo z odtisi moškega, ki je bil 3. oktobra registriran v Grčiji, je danes sporočilo pariško tožilstvo. V Grčiji je bil takrat registriran še en napadalec.

Francoske oblasti so namreč že kmalu po napadih sporočile, da so ob enem od napadalcev, ki se je prav tako razstrelil ob Stade de France, našle sirski potni list na ime Ahmeda Almuhameda, ki je bil v začetku oktobra registriran v Grčiji. Potrdile so tudi ujemanje odvzetih prstnih odtisov, pristnosti potnega lista pa ne.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Presvetli 09:41 21.november 2015.

    hahahahah kakšno zavajanje pa to nemoreš vse požret pa,da si totalni bebec.En dan vsi portali govorijo kako se je ženska žrtvovala čez par dni pa da ni bila ženska.Za kak dan nas bodo pa zasuli s tem kako so ugotovili ...prikaži več preko DNK ,da se je en od iskanih teroristov v luft spusto tako,da se bodo zakrile vse sledi kdo v resnici stoji za tem bombnim spopadom.Za tiste minusarje pa še eno vprašanje.Ali so že našli teroriste kateri so se šetali in streljali na Charlie Hebdo???? Niso! Zakaj pa ne?