Svet
11 ogledov

Ni se umil že 38 let

Alergija na vodo je končala Andyjevo kuharsko kariero Žurnal24 main
Da se ne bo več umil, se je danes 66-letni Indijec odločil leta 1974, kmalu po poroki.

Svečenik je Kailašu Singhu zagotovil, da bo dobil sina, če se ne bo več kopal in strigel. Danes verjetno najbolj smrdljivi človek ima sedem hčera in nobenega sina, vendar trdi, da je srečnejši od večine ljudi, ki vsak dan skrbijo za higieno. Čeprav nasvet očitno ni bil dober, se Singh še vedno noče skopati ali ostriči dvometrskih dredov, premislil pa bi si lahko le, če bi s 60-letno ženo dobila sina. Kar je malo verjetno.

Da bi bila situacija še bolj bizarna, delo opravlja na območju, kjer se temperatura dvigne tudi na 47 stopinj Celzija. Njegova žena Kalavati Devi se je dolgo privajala na smrad in ga na različne načine poskušala prepričati, naj si premisli, celo zagrozila mu je, da ne bo več spala z njim v isti postelji, a je bila na koncu ona tista, ki je obupala, piše Oddity Central.

Ima svoj način odpravljanja smradu

Vsa družina ga je poskušala prepričati, naj se okopa v bližnji reki, vendar jim je zbežal rekoč, da raje umre, kot da bi se okopal. Njegova hči, ki se zaradi velikih vročin oprha vsaj dvakrat na dan, ne razume, kako oče zdrži.

Kljub vsemu skrbi za osebno higieno, saj se vsak večer neprijetnih vonjav poskuša rešiti drugače. Njegova oblika "kopeli" obsega kajenje marihuane, molitev k bogu Šivi in ples okoli ognja. Trdi, da se tako reši smradu, a se njegova družina in sosedje ne strinjajo.

Komentarjev 3
  • privat 08:00 01.september 2012.

    to bi naša vlada morala storiti...neokopati se dokler gospodarstva ne izpeljejo iz krize..

  • Oseba_ 12:11 17.avgust 2012.

    o bog kakšni osebki živijo vse na svetu

  • Bogdan Sotenšek 11:19 16.avgust 2012.

    Tudi med nami so podobni: mnogi se niso vsaj oprhali že vse od osamosvojitve sem.