Svet
13 ogledov

Ni vedel, da je bil ustreljen

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Neki Poljak, ki živi v Nemčiji, se pet let ni zavedal, da je bil ustreljen v glavo. Razlog: v času, ko ga je zadela krogla, je bil preveč pijan.

Policija iz mesta Bochum je sporočila, da so zdravniki pri 35-letnem Poljaku naboj v zadnjem delu glave našli potem, ko je bil ta prepričan, da mu bodo na operaciji odstranili cisto.

Ko pa so mu pokazali 5,6-milimetrski naboj, pa se je spomnil, da ga je na praznovanju novega leta "leta 2004 ali 2005" nekaj zadelo v glavo, ampak je na to pozabil, ker je bil "čisto pijan", je dejal tiskovni predstavnik policije.

"Povedal nam je, da se spomni glavobola, ampak se na to ni oziral in prav tako ni obiskal zdravnika," je še dejal tiskovni predstavnik. Sčasoma se je nato okoli naboja razvila večja rana, moški pa se je za operacijo odločil šele po dolgotrajnih bolečinah.

Ker obstaja velika verjetnost, da je moškega naboj, ki ga je nekdo med praznovanjem novega leta ustrelil v zrak, zadel naključno, policija preiskave ne bo sprožila. 35-letnik bo bolnišnico zapustil v petek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.